آخرین دستاوردها
خانه - خودکفایی - ایران در تولید عصاره مالت به خودکفایی رسید

ایران در تولید عصاره مالت به خودکفایی رسید

با تلاش پژوهشگران صنایع غذایی کشور، دانش فنی تولید عصاره مالت برای نخستین بار در سطح منطقه، بومی سازی شد. علی رحمانی از مدیران شرکت تولیدکننده عصاره مالت اظهار داشت: سالانه مقادیر متنابهی ارز جهت واردات عصاره مالت که خصوصا در تولید ماءالشعیر و همچنین سایر محصولات صنایع غذایی از جمله شیرینی و شکلات، صنایع لبنی، نان و … کاربرد دارد از کشور خارج می‎شد که با راه اندازی خط تولید این محصول، زمینه خودکفایی کشور در تولید این محصول پر ارزش غذایی فراهم شده است.

وی افزود: با تلاش محققان واحد تحقیق و توسعه صنایع غذایی و آشامیدنی تهران گوار، خط تولید این محصول با ظرفیت بالا راه اندازی شده که آمادگی تامین مواد اولیه تولید نوشیدنی ماءالشعیر و صنایع غذایی دیگر را دارد. رحمانی ادامه داد: تولید عصاره مالت تا پیش از این در انحصار چند شرکت خارجی بود که با تولید عصاره مالتز در کشور ضمن صرفه جویی ارزی و ایجاد زمینه اشتغال در کشور امکان صادرات وسیع این محصول به خارج نیز فراهم شده است. وی در پایان افزود: با توجه به بحث اقتصاد مقاومتی در حال حاضر آمادگی کامل داریم که با استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی و واحد تحقیق و توسعه خود با بخش‌های صنعتی، شرکت‎های دانش بنیان و دانشگاه‎ها همکاری کنیم.

ایسنا

لینک کوتاه: http://iranetavana.ir/?p=2811

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد.خانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

معادله امنیتی *