آخرین دستاوردها
خانه - دستاوردها و اختراعات - تولید دهان شوی گیاهی با خاصیت ضد التهاب و ضد باکتری در ایران

تولید دهان شوی گیاهی با خاصیت ضد التهاب و ضد باکتری در ایران

محققان کشورمان موفق شدند با عصاره گیاهان دهان شویی را تولید کنند که علاوه بر خاصیت ضد باکتری و ضد التهابی، دهان را نیز خوشبو ‌می‌کند. به چرخاندن مایعات مختلف در دهان به منظور پاکسازی فیزیکی و نیز اعمال اثرات درمانی بر روی لثه‎ها، دندان‎ها، زبان و سایر عناصر موجود در حفره دهان، دهان شویه اطلاق می‎شود. همین کار ظاهرا پیش پا افتاده اگر به طور مرتب انجام شود، تاثیر بسزایی درسلامت دهان و دندان خواهد داشت. دکتر جلیل افشار از محققان طرح دهان شویه با بیان این که این دهان شوی با عصاره گیاهان طبیعی ساخته شده است، گفت: مواد و عصاره‌های به کار برده شده در این دهان شوی شامل چای سبز، گل همیشه بهار و همچنین اسانس‌های طبیعی سه گیاه اکالیپتوس، آویشن و نعنا است.

وی با اشاره به این که گیاه کالاندولا یا گل همیشه بهار برای درمان بیماری‎های زیادی مورد استفاده قرار می‎گیرد، گفت: ترکیبات موجود در گل همیشه بهار نیز خاصیت ضد التهاب دارد که در این دهان شوی مورد استفاده قرار گرفته است. افشار همچنین در خصوص فایده چای سبز به کار برده شده در این دهان شوی، افزود:‌ تانن‌های موجود در ترکیب چای سبز نیز به استحکام لثه‌ها کمک می‌کند و خاصیت ضد عفونی دارد و در واقع این دهان شوی برای لثه‌های ملتهب که خون از آنها می‌آید، موثر است. وی افزود: فلوراید موجود در چای سبز نیز به پیشگیری از پوسیدگی دندان کمک می‎کند. به گفته افشار، همچنین نعنا فلفلی مصرف شده در این دهان شوی موجب خوشبویی دهان می‌شود. محقق طرح دهان شوی در خصوص تفاوت این دهان شوی با سایر دهان شویه‌های دیگر گفت: مواد به کار برده شده در این دهان شوی از عصاره گیاهان است و درواقع کاملا طبیعی می‌باشد و با استفاده از این دهان شوی دندان‌ها رنگ نمی‌گیرند. همچنین خاصیت ضد التهابی بودن گل کالاندولا که در این دهان شوی به کار گرفته شده است از دیگر امتیازات این دهان شوی محسوب می‌شود.

ایسنا

لینک کوتاه: http://iranetavana.ir/?p=2842

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد.خانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

معادله امنیتی *