آخرین دستاوردها
خانه - دستاوردها و اختراعات - ترکیبات ضد میکروبی از ضایعات انار و پرتقال استخراج شد

ترکیبات ضد میکروبی از ضایعات انار و پرتقال استخراج شد

محققان سازمان پژوهش‎های علمی و صنعتی کشور موفق به استخراج ترکیبات ضد میکروبی از ضایعات انار و پرتقال برای تهیه افزودنی‎های خوراکی شدند. مجید جوانمرد داخلی، رئیس پژوهشکده کشاورزی سازمان پژوهش‎های علمی و صنعتی ایران افزود: محققان این پژوهشکده موفق به استخراج ترکیبات ضد میکروبی از ضایعات میوه‎های انار و پرتقال شدند. وی اضافه کرد: ضایعات کارخانجات تولید آبمیوه به عنوان غذای دام استفاده می‎شود و در این پژوهشکده موفق به استخراج ترکیبات ضد میکروبی از این ضایعات شدیم که بعد از خالص سازی علیه میکروب‎های موجود در گشتارگاه‎های مرغ استفاده شود. رئیس پژوهشکده کشاورزی سازمان پژوهش‎های علمی و صنعتی ایران خاطرنشان کرد: استفاده از این ترکیبات در ظرف شستشوی گشتارگاه‎های مرغ موجب شد باکتری ای کو لای به میزان قابل ملاحظه ای کاهش یابد.

جوانمرد داخلی تاکید کرد: استفاده ترکیبات ضد میکروبی از ضایعات میوه‎های انار و پرتقال موجب می‎شود تا مواد غذایی از جمله مرغ دیرتر فاسد شوند. وی با بیان این که در حال حاضر برای ضد عفونی کردن مواد غذایی از قارچ کش‎های شیمیایی استفاده می‎کنند، گفت: اثرات سوء مواد شیمیایی اثبات شده است بنابراین می‎توان از ضایعات مواد کشاورزی برای تولید ضد میکروب‎ها استفاده کرد. رئیس پژوهشکده کشاورزی سازمان پژوهش‎های علمی و صنعتی ایران تاکید کرد: افزودنی‎های ضد میکروبی طبیعی قابل استفاده در مواد آرایشی، بهداشتی و شوینده نیز هستند. جوانمرد داخلی گفت: از این ضد میکروب‎های طبیعی برای میوه‎های انگور و توت فرنگی و پسته نیز استفاده شده و ایجاد کپک در این نوع میوه‎ها را تا ۵۰ درصد کاهش داده است. وی خاطرنشان کرد: امکان حذف افزودنی‎ها از مواد غذایی وجود ندارد زیرا ماندگاری و سلامت مواد غذایی به خطر می‎افتد بنابراین می‎توان افزودنی‎های طبیعی را جایگزین افزودنی‎های شیمیایی کرد.

مهر

لینک کوتاه: http://iranetavana.ir/?p=7314

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد.خانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

معادله امنیتی *